joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRIConcertul Anei Popovic, reprogramat pentru data de 23 mai, la Teatrul Naţional...

Concertul Anei Popovic, reprogramat pentru data de 23 mai, la Teatrul Naţional din Bucureşti

„Eroina blues-ului modern”, care şi-a cucerit fanii din Europa şi până în Statele Unite prin vocea, acordurile chitarei şi prezenţa supersexy pe scenă, Ana Popovic, supranumită Jimi Hendrix feminin, va concerta pentru prima dată la Bucureşti, pe 23 mai, de la ora 20:00, la Sala Mare a Teatrului Naţional, într-un concert organizat de Vreau Bilet.

Ana Popovic

Concertul „fenomenului venit din Serbia”, „eroinei blues-ului modern”, cum a fost numită Ana Popovic de presa din lumea întreagă, trebuia să aibă loc în luna decembrie a anului trecut, la Cinema Patria, însă Vreau Bilet a decis ca, din motive de siguranţă a publicului, concertul să fie mutat într-o altă locaţie.

Biletele cumpărate anterior pot fi folosite pentru accesul la spectacolul din 23 mai, de la Teatrul Naţional, iar clienţii vor primi la intrare locuri la o categorie de preţ echivalentă. Biletele la concertul Anei Popovic de pe 23 mai pot fi achiziţionate de pe vreaubilet.ro, dar şi de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucureşti.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.