Reckaze a lansat videoclipul melodiei „Ochelari de soare“

Rapper-ul Reckaze revine în forţă în 2016 cu un beat contagios. Artistul a lansat single-ul “Ochelari de soare”, marcând astfel şi prima colaborare cu Roton Music.

Freckaze

În videoclip, ochelarii de soare sunt emblema libertăţii de exprimare, reprezentate de un simplu accesoriu de care nu te-ai putea lipsi în nicio zi. Sunt un simbol pentru fiecare obiect oricât de mic şi, totuşi, special, care ne reprezintă personalitatea şi care ne face să ne simţim în largul nostru zi de zi.

Reckaze îşi doreşte astfel să militeze pentru independenţa, pentru libertatea de a fi tu însuţi şi de a te exprima după bunul plac, nelăsându-te descurajat de prejudecăţile şi răutăţile celor din jur.

“Piesa “Ochelari de soare” s-a născut ca urmare a trei principii esenţiale pe care mi le-am format în ultimii doi ani: să fac ceva diferit de restul, să evoluez cu fiecare piesă şi să rămân întotdeauna “eu”. Iar acest “eu” include mai multe persoane care convieţuiesc în corpul meu, fiecare impunându-se într-un moment sau altul. Ei bine, în piesa “Ochelari de soare”, îşi spune povestea persoana aia care nu ţine cont de normele sociale şi care alege de fiecare dată să se simtă bine cu propriul eu, indiferent de situaţie. Pe scurt, “Ochelari de soare” e despre atitudinea pe care o au oamenii excentrici şi îndrăzneţi. În club.”

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here