Circul Naţional din China ajunge, pe 10 martie, la Bucureşti

German Quality Entertainment anunţă cu bucurie un nou eveniment ce aduce în prim-plan magia şi misterul unei culturi deosebite, alături de una dintre cele mai prestigioase producţii artistice şi spectacol de circ din bătrânul continent: Circul Naţional din China, pe 10 martie, la Sala Palatului, de la ora 20.00, în turneu cu show-ul “Chinatown”.

Circul National din China

Recunoscuţi la nivel mondial pentru mişcările, acrobaţiile şi abilitătile de gimnaşti, dintre circarii chinezi făcând parte actori îndrăgiţi, artişti din zona operei, totul într-un registru în care momentele tensionate vor alterna cu cele pline de culoare şi graţie, garantând un show pe care nu-l poţi uită uşor!

“Orientul îndepărtat” soseşte în România cu un spectacol extrem de incintant şi care surprinde în continuare milioane de spectatori din întreaga Europă. Preţ de 120 de minute, publicul român va avea ocazia să-i privească pe cei 40 de circanti, cu acrobaţii care depăşesc imaginaţia şi jonglerii dintre cele mai atractive.

“Suntem o echipă foarte motivată de artişti vizuali, coregrafi, etnologi, interpreţi, artişti graficieni, maeştri ai luminilor, ingineri de sunet şi specialişti în turnee, totul centrat în jurul producătorului şi regizorului Raoul Schoregge. Aceasta este echipa care transformă diamante brute în bijuterii rare”, au mai declarat membrii Circului din China.

Biletele se găsesc la următoarele categorii de preţuri:

Categoria I-199 lei
Categoria II – 99 lei
Categoria III – 59 lei

Acestea sunt disponibile online pe bilet.ro şi prin reţeaua Tui Travel şi Teatrul Naţional.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here