duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIConcertul din Bucureşti al lui Cezar Ouatu, reprogramat pentru data de 24...

Concertul din Bucureşti al lui Cezar Ouatu, reprogramat pentru data de 24 noiembrie

Antena 1, împreună cu Vreau Bilet, Campion Broker, BES şi NEGRO 2000, prezintă, în premieră absolută în Bucureşti, cel mai original, carismatic şi premiat artist român crossover, Cezar Ouatu, într-un show excepțional și electrizant, pe 24 noiembrie 2015, la Cinema Patria, ora 19:00. Alături de Corala Danielescu – dirijor, Valentin Gruescu și Pop Symphony Orchestra, condusă de Andrei Tudor.

Afis event Cinema Patria

Spectacolul trebuia să aibă loc în luna septembrie, după cum anunţaseră cei de la Antena 1.

“”One Voice Show” este primul spectacol-concert în care îmi voi folosi cameleonismul vocal, pentru că voi aborda diferite stiluri, de la muzică lăutărească la pop opera, rock, operă și jazz. Nimeni nu se va aștepta ca eu, ca și contratenor, să cânt muzică lăutărească, cu toate inflexiunile specifice… Pe scenă, vom avea orchestră, taraf, cor și band, adică aproximativ 50 de oameni. Va fi un spectacol în premieră, în România, un spectacol din toată vocea și inima mea”, a spus Cezar Ouatu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.