VIDEO Matteo, parodie după „Gândesc cu voce tare“, propria piesă. A cântat melodia în şase stiluri diferite

Matteo lansează parodia piesei „Gândesc cu voce tare“, în care interpretează propiul hit în stilurile artiştilor Nick de la N&D, Dan Bittman, Shift, Radu Ille, Romica Puceanu şi Rammstein. Un mix surprinzător de genuri, care merge de la industrial metal, până la muzica lăutarească.

matteo parodie gandesc cu voce tare

Matteo mărturiseşte că ideea de a cânta piesa sa în stilurile consacrate ale altor artişti i-a venit după ce s-a trezit cântând melodii foarte cunoscute semnate de alţi cântăreţi: “Cum ar fi dacă ar fi invers?”, s-a întrebat Matteo, iar rezultatul este un videoclip extrem de amuzant, în care acesta interpretează şase roluri diferite.

„Varianta asta se adresează absolut tuturor celor care vor să râdă puţin, care-şi doresc să se deconecteze după stresul din timpul zilei. Mi-ar plăcea să merg spre studio şi să aud de jos, din stradă, din apartamentele oamenilor, râsete“, a mărturisit Matteo.

Alegerea lui Nick (N&D), Dan Bittman, Shift, Radu Ille, Romica Puceanu şi Rammstein nu a fost întâmplătoare: „Am ales artişti cu un stil şi timbru vocal aparte, care au avut ceva de spus în industria muzicală, dar şi despre care am crezut că nu se vor supăra“.

Deşi recunoaşte că „filmările au mers ca unse“, că s-a distrat în timpul lor şi cu greu s-a abţinut să nu râdă, Matteo a mărturisit că au fost şi unele momente destul de dificile. „Cel mai amuzant moment de la filmări a fost cel în care a trebuit să adopt atitudinea celor de la Rammstein, şi aceasta pentru că stilul lor este unul foarte serios şi sumbru, în timp ce eu eram dat cu pudră albă pe faţă şi cu ochii negri, efectiv parcă întors din morţi“, a dezvăluit artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here