Concertul documentar „Queen: A night in Bohemia“ va putea fi vizionat la cinema

Înaintea show-ului pe care Queen şi Adam Lambert îl vor susţine vara aceasta în România, Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City oferă în exclusivitate fanilor trupei ocazia de a vedea concertul „Queen: A night in Bohemia“. Proiecţia va avea loc pe 12 aprilie în format Dolby Atmos, în sala Grand Ultra, urmând ca, pe 21 iunie, publicul român să îi poată vedea live pe Brian May şi Roger Taylor într-o super producţie originală Queen, chiar în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Freddie and Brian May

„Queen: A night in Bohemia“, concertul legendar care a avut loc în anul 1975, în Londra, va fi completat de o arhivă de imagini inedite ce include şi interviuri cu cei patru membri ai trupei. Spectacolul a fost filmat în Ajunul Crăciunului, în Hammersmith Odeon din Londra, şi prezintă punctul culminant al unui an plin de evenimente pentru membrii trupei.

Concertul revoluţionar a fost transmis live de BBC, iar printre piesele cântate se numără şi „Killer Queen“, „Liar“, „Keep yourself alive“ şi „Now I’m here“. Totodată, în cadrul acestui concert a fost înregistrată pentru prima dată una dintre cele mai cunoscute piese, clasica „Bohemian Rhapsody“.

Prin acest concert, Queen a făcut tranziţia de la o trupă începătoare cu ambiţii mari, la una dintre cele mai importante şi apreciate nume de pe scena rock.

Concertul documentar aduce în atenţia publicului filmări nemaivăzute în afara Marii Britanii, care prezintă începuturile trupei din momentele în care cânta în diverse pub-uri sau prin campusurile universităţilor, până în momentul în care a cucerit inimile fanilor cu ceea ce avea să devină una dintre cele mai aclamate piese ale tuturor timpurilor, „Bohemian Rhapsody“.

„Acest concert a fost foarte special, pentru că a fost pentru prima dată când am susţinut în direct la televizor un spectacol întreg, Spectacolul de Crăciun. Calitatea acestuia după transferul în mediul digital este uimitoare, iar energia pe care o simţeam se transmite publicului într-un mod foarte autentic“, a spus Brian May, membru al trupei Queen.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here