Concertul Goodbye to Gravity din clubul Colectiv, încheiat tragic: 27 de morţi şi peste 140 de răniţi

Un eveniment tragic a avut loc în seara zilei de 30 octombrie în clubul Colectiv din Capitală, în timpul concertului trupei Goodbye to Gravity, care îşi lansa cel mai nou album, „Mantras of War“.

goodbye to gravity concert colectiv incendiu morti

Din cauza unui show pirotehnic organizat în jurul scenei de cei de la Goodbye to Gravity, pereţii şi tavanul clădirii au luat foc, iar cele aproximativ 300 de persoane aflate în club s-au înghesuit spre ieşire.

Din păcate, autorităţile au anunţat că 27 de tineri au murit şi alte peste 140 de persoane au fost rănite, printre victime aflându-se, potrivit celor de la România TV, şi membrii trupei Goodbye to Gravity.

Înainte de spectacol, cei de la Goodbye to Gravity îşi anunţaseră fanii că evenimentul de lansare al albumului „Mantras of War“ va fi unul memorabil şi va beneficia de un show de lumini customizat precum și de efecte pirotehnice.

„Am scăpat ca prin minune. O noapte de distracție a devenit un iad. Dacă mă aflam mai aproape de scenă, mai departe de ieșire, acum poate eram mort. Incendiul s-a produs din cauza artificiilor. Un efect pirotehnic a aprins un perete, a fost un foc mocnit timp de 20 de secunde, iar apoi au luat foc toţi peretii. Oamenii s-au bulucit spre ieşire, s-au călcat în picioare, multă lume a rămas înăuntru. Nu se poate descrie în cuvinte ce s-a întâmplat. Pare ireal“, a spus un reporter al ziarului Libertatea, care a fost prezent în club.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here