Ritmuri bănăţene la „Exclusiv în România“

Festivalul de Jazz de la Gărâna şi Stadionul Parohial sunt două dintre locurile vizitate de echipa lui Cristi Tabără în ediţia din 31 octombrie, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

Exclusiv in RomaniaDupă ce toată vara a cutreierat ţara în lung şi în lat, în căutare de zone turistice de excepţie, echipa Exclusiv în România le împărtăşeşte acum şi prietenilor emisiunii experienţele trăite în locuri de poveste, aflate la un pas de noi. Cristi Tabără şi colegii săi ne dau întâlnire sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Revenim, aşadar, alături de echipa Exclusiv în România, în zona Caraşului, pentru a descoperi frumuseţea locurilor de aici şi vara. Turistul în misiune este Lorelei Mihală, care a călătorit în căutare de zone turistice unice. Lorelei a ascultat muzică la Festivalul de Jazz de la Gărâna, eveniment ce împlineşte anul acesta 19 ani. În apropiere se află o zona superbă, un lac înconjurat de munţi, la Văliug, o zonă perfectă pentru relaxare.

Şi tot în ediţia din 31 octombrie, o vom vedea pe jurnalista TVR păşind pe traseul deschis doar turiştilor experimentaţi, din Peştera Comarnic, dar şi pe un stadion de fotbal – nu unul oarecare, ci Stadionul Parohial, unde evoluează Croaţia Clocotici, echipa de fotbal al cărei sponsor este… preotul catolic din comună.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here