Concertul Sabaton din București se mută de la Turbohalle la Arenele Romane

Pe 27 ianuarie suedezii de la Sabaton își lansează cel mai recent album, ‘Heroes’, la București, alături de Delain, Battle Beast și Roadkill Soda, în cadrul unui show așteptat cu mare interes de comunitatea rock din România.

Trupa SabatonDatorită vânzărilor extraordinare ale showului, METALHEAD alături de managementul trupei a hotărât să mute concertul din Turbohalle la Arenele Romane din București (cort încălzit), o locație cu un spațiu mult mai generos, o scenă mai mare și cu dotări tehnice superioare, pentru a asigura un show perfect pe 27 ianuarie.

Showul este un warmup party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015. Deja două categorii de bilete sunt sold sout și se anunță un concert cu casa închisă.

Datorită cererii foarte mari de bilete și la rugămintea publicului, organizatorii au luat decizia de a prelungi perioada de presale în care găsiți bilete la 65 de lei cu încă o lună așa că până pe 15 noiembrie găsiți în continuare bilete ieftine, urmând ca apoi acestea să coste 75 de lei până pe 15 ianuarie și 85 de lei la intrare. De asemenea, vă anunțăm că peste jumătate din capacitatea Turbohalle (2000) este vândută.

Concertul Sabaton de la București este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015! Cei prezenți la concert vor afla, în premieră, ce trupe vor participa la ediția din 2015 a festivalului și vor avea parte de reduceri la bilete și alte surprize.

Suedezii de la Sabaton revin în România, după showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a cânta piese de pe noul album, HEROES, dar și hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

De câțiva ani, suedezii sunt cap de afiș la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, în Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cântat în fața a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida “Swedish Empire Live”.

Prețuri bilete:

– 55 de lei – Ofertă specială (SOLD OUT)
– 85 de lei – Heroes Circle (SOLD OUT)
– 65 de lei Acces General până pe 15 noiembrie
– 75 de lei Acces General până pe 15 ianuarie
– 85 de lei Acces General după 15 ianuarie și în ziua concertului la intrare

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here