CONCURS. Câștigă o invitație dublă la concertul Cargo de la Arenele Romane

Pe 30 octombrie, în noaptea de Halloween, Cargo, cea mai titrată trupă românească de rock a ultimului deceniu, te invită la Arenele Romane din Bucureşti să întâmpini spiritele în cadrul evenimentului “Noaptea Vrăjitoarelor”.

Cargo-AURA noaptea vrajitoarelor 30 octombrie 2014

Organizatorii pregătesc o serie de surprize şi invitaţi speciali alături de show-urile de lasăre şi proiecţiile de Halloween! Printre cei care vor urca pe scenă se va regăsi şi formaţia Aura.

TraiesteMuzica.Ro te trimite la concertul de la Arenele Romane şi pune la bătaie o invitaţie dublă. Pentru a participa la concurs şi a câştiga trebuie să laşi un comentariu mai jos, în care să spui care este numele evenimentului Cargo din data de 30 octombrie 2014.

IMPORTANT! Pentru a vă putea contacta, în cazul în care sunteţi câştigător, adresa de mail cu care veţi lăsa comentariul trebuie să fie una activă.

Concursul se va încheia pe data de 27 octombrie, iar câştigătorul va fi anunţat pe mail şi pe site.

Câştigător:

Zavada Alexandru Gabriel

12 COMENTARII

  1. Salut! Numele evenimentului Cargo din data de 30 octombrie 2014, noaptea de Halloween, este Noaptea Vrajitoarelor. Concertul se va desfasura la Arenele Romane. In deschidere canta Aura.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here