Concertul Sylvie Vartan de la București nu va mai avea loc

Celebra cântăreaţă şi actriţă franceză de origine bulgară Sylvie Vartan urma să susţină în premieră pe 27 aprilie 2014 un concert la Sala Palatului din Bucureşti. În ciuda faptului că Sylvie este o artistă preţioasă pentru audienţa din întreaga lume, interesul redus al publicului spectator din România i-a determinat pe organizatori să suspende concertul programat la Sala Palatului.

Sylvie Vartan

Persoanele care deja au achiziţionat bilete pentru concertul de la Bucureşti au la dispoziţie două variante: pot alege să primească înapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte spectacole printre care se număra şi Lord Of The Dance (14 martie, Bucureşti, Sala Palatului).

1. Recuperează-ţi banii!

Cei ce aleg să primească banii înapoi trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Persoanele care au achiziţionat bilete prin intermediul reţelei Biletoo.ro sau BLT.ro sunt rugate să meargă la standul Biletoo.ro din incinta Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s). Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada în care cei ce şi-au achiziţionat bilete îşi pot recupera banii este: 9 martie 2014 a€“ 9 iunie 2014!

2. Schimbă biletul!

Cei ce aleg să schimbe biletul pentru concertul Sylvie Vartan cu un alt bilet, trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s) şi să prezinte biletul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similară.

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor se pot afla şi trimiţând un mail la adresa office@biletoo.ro.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here