Adorei i s-a desenat chipul în cafea

Tenorul Oliver Popa şi Adora, solista care a înebunit Grecia cu piesele sale, au avut parte zilele trecure de o surpriză plăcută după ce s-au întâlnit la o cafea ca să discute despre o posibilă colaborare.

adora oliver popa cafea

Cei doi au ales să se vadă la Black Eye Coffee, o cafenea nouă din central oraşului, unde nu se fumează şi unde au putut sta liniştiţi la o cafea. Surpriza celor doi a venit atunci când cel care i-a servit i-a desenat Adorei şi chipul în cafea.

„Atmosfera a fost caldă, primitoare şi mi-a plăcut că mi s-a desenat în cafea. Îmi place că văd în jurul meu flori naturale, care aici respiră mai mult oxygen. Am putut să mă bucur mai mult de aroma de cafea, iar muzica ambientală a fost foarte plăcută. Ca să rezum, mă simt adorată“, a mărturisit Adora.

chip adora cafea

La rândul său, Oliver Popa a mărturisit că este fericit că a găsit o locaţie perfectă, în care să se relaxeze alături de Adora. „În timpul liber îmi place să ies, să socializez şi mă bucur că am găsit în sfârşit o locaţie pe care o căutam de mult în România, pentru că n-o găseam decât în străinătate“, a spus Oliver.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here