Concertul „Un nou univers“, al trupei Vunk, filmat 360 de grade, o premieră pentru România

Pe 7 octombrie, la cel mai mare eveniment multimedia al anului, trupa Vunk le va oferi fanilor săi, prin concertul “Un nou univers”, nu numai o complexă experienţă artistică, ci şi o premieră în show-urile din România: o filmare 360 de grade, care permite oricărui iubitor al Universului Vunk să privească din toate unghiurile spectacolul de pe scena Sălii Polivalentă.

VUNK octombrie polivalenta 2015

„’Un nou univers’ este despre a te întoarce la tine însuţi, de a te cunoaşte mai bine, de a ajunge să te poţi privi din toate punctele de vedere, din mai multe unghiuri. Din acest motiv încercăm să interpretăm mesajul nostru şi din punct de vedere tehnologic. Scena este un univers în care se întâmplă multe gesturi, reacţii, acţiuni discrete care nu pot fi văzute de toată lumea din sală. O filmare 360 de grade îţi permite să te poţi juca cu unghiul din care priveşti orice minut din concert, să te învârţi cu privirea pe scenă şi să poţi vedea, pe rând, ce fac toţi cei de pe scenă. Practic, te poţi simţi ca şi cum ai fi între noi pe scenă”, spune Cornel Ilie.

Deşi tipul de filmare care va fi folosit de trupa Vunk la concertul “Un nou univers” este premieră în Romţnia, în showbiz-ul internaţional a fost folosit de Paul McCartney, Dream Theatre sau Muse.

Biletele la concertul Vunk “Un nou univers” de pe 7 octombrie de la Sala Polivalentă au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, in benzinăriile OMV și pe iabilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here