miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIFly Project, cea mai vizualizată trupă românească pe YouTube

Fly Project, cea mai vizualizată trupă românească pe YouTube

Piesele lor se aud la radio din Singapore, până în Muntenegru sau Albania. După „Goodbye“, „Musica“ şi „Toca Toca“, care au strâns zeci de milioane de vizualizări fiecare, Fly Project ocupă locul fruntaş în topul celor mai vizionate videoclipuri româneşti în prima jumătate a anului, cu piesa „Like a star“.

fly project youtube like a star record

„Online-ul este legătura directă cu cei care ne ascultă muzica şi care o cumpără. Indiferent unde se află fanii, ei ne scriu, ne ascultă şi avem un feedback direct pentru activitatea noastră. Ne bucură când vedem că milioane de oameni vizualizează clipurile noastre de peste tot din lume“, a spus Tudor Ionescu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.