Concurenții care intră în galele live locuiesc împreună în casa „X Factor“

Toți concurenții care se pregătesc pentru Galele live ce debutează la Antena 1 vineri, 18 decembrie, de la 20.30, locuiesc acum în casa X Factor.

X FactorFaptul că stau împreună i-a ajutat și să se împrietenească, astfel că dincolo de faptul că sunt advresari în show, în afara scenei concurenții sunt ca o familie: își gătesc împreună, cântă, își fac confesiuni, iar atunci când nu merg la studio pentru repetiții cu mentorii ies împreună în oraș.

Fiecare în parte se pregătește pentru prima Gală live, la finalul căreia cineva pleacă acasă cu siguranță. Repetițiile sunt uneori istovitoare, dar miza e una mare. Competiția nu exclude însă prietenia: o seară la bowling, de exemplu, i-a ajutat pe concurenți să se distreze, dar și să se cunoască mai bine. Se leagă prietenii în casa X Factor, astfel că emoțiile pentru show-ul de vineri vor fi și mai mari: fiecare echipă va pierde nu un adversar, ci un prieten, asta pentru că fiecare mentor va merge în cea de-a doua Gală live cu numai doi concurenți.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here