Jamie Woon, Robag Wruhme, BlabberMouf şi Portable, primii artişti confirmaţi la Airfield 2016

Între 30 iunie şi 3 iulie 2016, Airfield Festival îmbină muzica, arta, natura şi sportul pe aerodormul Măgura din Cişnădie, în apropiere de Sibiu. Printre primele nume confirmate se numără Jamie Woon, Robag Wruhme, BlabberMouf şi Portable. Primele 1.500 de abonamente sunt disponibile în perioada 16 decembrie – 12 ianuarie, pe kompostor.ro, la preţul promoţional de 100 de lei.

airfield festival 2016 primele confirmari artisti

Pentru ediţia din 2016, vor fi amplasate şase scene pe care vor urca peste 100 de artişti. Amatorii de adrenalină vor avea parte de peste 1.400 de salturi cu paraşuta, 2.300 de plimbări cu balonul şi 300 de ore de zbor. Senzaţiile tari vor fi completate de competiţiile care vor avea loc în zona de Dirt Park.

Iubitorii de natură se vor putea bucura de un camping gigant, unde vor avea amplasat şi un supermarket mobil. În plus, anul acesta Food Zone-ul primeşte întăriri şi aduce la un loc branduri renumite care promit o gamă variată de mâncare, gata să satisfacă toate gusturile.

De pe harta Airfield nu vor lipsi nici aşa zisele Terminale de Relaxare, unde participanţii vor putea găsi workshop-uri, expoziţii, piese de teatru, performance şi recitaluri live.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here