Concurentul „X Factor“ Sergiu Braga, mărturisiri emoţionante după accidentul de motor

Concurentul „X Factor” care l-a determinat pe rock-starul Bănică să arunce cu scaunul de la masa juriului, Sergiu Braga, ascunde o poveste de viaţă incredibilă.

x factor sergiu braga declaratii acces direct

La doar 25 de ani, Sergiu a trăit cât pentru două vieţi. A început să cânte de durere, în urma unui accident cumplit de motor. A intrat în comă, iar atunci când s-a trezit avea un har incredibil, o voce divină cu ajutorul căreia a vrut să îi câştige inima fetei pe care o iubeşte. Iar pentru ca acest vis să i se împlinească, Sergiu a mers la „X Factor”.

Ieri, Sergiu a venit tocmai din Republica Moldova în platoul „Acces Direct”, culmea, chiar pe un motor. Concurentul „X Factor” i-a mărturisit Simonei că a devenit cântăreţ dintr-o întâmplare fantastică, atunci când a fost lovit de partitura morţii. Făcea cascadorii cu motorul, însă în urmă cu trei ani rolurile s-au schimbat – viaţa a fost cea care a făcut atunci o cascadorie cu el.

„Am urlat de durere într-atât de tare, încât medicii mi-au zis să încerc să iau şi nişte note. Cu cât durerile erau mai mari, cu atât muzica era mai puternică şi notele erau mai înalte”, i-a mărturisit el Simonei. Când a simţit că se poate deplasa singur, fără cârje, Sergiu a urcat din nou pe motor şi a venit să îşi arate harul lumii întregi, cu ajutorul „X Factor”.

Ieri, în platoul „Acces Direct” i-a fost alături pentru prima oară şi iubita lui, Dorina, prin Skype, care a mărturisit că a fost extrem de emoţionată şi multă vreme a crezut că glumeşte atunci când Sergiu i-a spus că merge pentru ea la „X Factor”. Îi leagă pasiunea pentru motoare, despre Dorina Sergiu spunând că el crede că e unica fată din Moldova care conduce un motor atât de puternic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here