marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIS-au ieftinit biletele pentru concertul Al Bano de la Sala Palatului

S-au ieftinit biletele pentru concertul Al Bano de la Sala Palatului

Organizatorii concertului „AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER” anunţă reducerea preţului pentru categoria 1 de bilete! De azi – 29 octombrie 2014, în toate magazinele şi site-urile de specialitate, ultimele bilete la categoria 1 se vor găsi la preţul de 350 de lei, în loc de 500 de lei!

Al Bano si Romina Power

O săptămână ne mai desparte de marea întâlnire dintre Al Bano şi fosta sa soţie şi parteneră de scenă – Romina Power! Biletele pentru concertul programat în data de 5 noiembrie se vând rapid, mare parte din acestea fiind deja epuizate.

Pentru a asigura accesul cât mai multor fani la mult aşteptatul concert, ultimele bilete de la categoria 1 au fost reduse de la 500 de lei la 350 de lei! Locurile corespunzătoare acestei categorii sunt în apropiere de zona centrală, în prima jumătate a sălii!

Romina şi Al Bano – cuplul de aur al Italiei concertează împreună în România pentru prima dată! „Felicita”, „Ci Sara”, „Liberta”, „Dialogo”, „Acqua di mare”, „Sharazan” şi multe alte hituri vor putea fi ascultate live în seara de 5 noiembrie 2014 la Sala Palatului din Bucureşti!

Cei care nu şi-au rezervat încă un loc în sală trebuie să ştie că biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se găsesc în toată reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonalda€™s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.