CONCURS. Câştigă o invitaţie dublă la concertul Alessandro Safina de la Sala Palatului

Italianul Alessandro Safina, considerat unul dintre cei mai populari tenori din lume, va susţine, pe 21 decembrie, un concert extraordinar de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti.

alessandro safina afis concert buc

Artistul care a cucerit inimile româncelor cu piesa „Luna“, din serialul „Clona“, vine în ţara noastră alături de cei 74 de muzicieni profesionişti cunoscuţi sub titulatura „The Alexander Symphony Orchestra“.

Alessandro Safina a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. La începutul anilor 2000, popularitatea artistului a crescut datorită piesei „Luna“, care a staţionat în vârful topurilor timp de 14 săptămâni.

Câştigător:

Elena Cruceru

TrăieşteMuzica.Ro te trimite la concertul lui Alessandro Safina şi pune la bătaie o invitaţie dublă. Pentru a participa la concurs şi a câştiga trebuie să laşi un comentariu mai jos, în care să spui pe ce dată va avea loc spectacolul de la Sala Palatului din Bucureşti.

IMPORTANT! Pentru a vă putea contacta, în cazul în care sunteţi câştigător, adresa de mail cu care veţi lăsa comentariul trebuie să fie una activă.

Concursul se va încheia pe data de 14 decembrie, iar câştigătorul va fi anunţat pe mail şi pe site.

53 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here