Cat Music, primul canal de YouTube din România cu peste 2 miliarde de vizualizări

La scurt timp de când a stabilit recordul de 1,5 milioane de abonaţi şi 1,5 miliarde de vizualizări, Cat Music mai cucereşte un prag pe YouTube şi depăşeşte 2 miliarde de vizualizări, devenind primul canal din România care stabileşte această performanţă.

YouTube Channel - Cat MusicDupă criteriul numărului total de vizualizări pe canal, Cat Music ocupă locul 59 la nivel mondial, depăşind numeroase canale de YouTube din întreaga lume, conform socialblade.com.

Anul trecut, Cat Music devenea partener Premium YouTube, odată cu momentul atingerii pragului de 1 milion de abonaţi şi 1 miliard de vizualizări. Canalul de YouTube al casei de discuri şi-a păstrat poziţia de lider şi în 2015, când devine primul canal din România cu 1,5 milioane de abonaţi şi 1,5 miliarde de vizualizări. Mai mult, în doar 6 luni de la recordul acesta, a crescut cu peste 500.000 de view-uri.

Și în ceea ce priveşte numărul de abonaţi, Cat Music ocupă în continuare prima poziţie, iar în scurt timp va ajunge la 2 milioane de abonaţi.

Cel mai vizualizat videoclip de pe Cat Music rămâne clipul lui Alex Mica pentru piesa “Dalinda”, care depăşeşte 57 de milioane de vizualizări.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here