Miryam provine din cea mai bogată şi cunoscută familie din Palestina

Miryam s-a născut în România, dar are strânse legături cu ţările arabe. Tatăl său biologic a fost palestinian, iar tatăl de-al doilea este sirian. Astfel, cântăreaţa a aflat de ceva timp că familia ei din Palestina este una dintre cele mai bogate. Anabtawi Group este una dintre cele mai cunoscute companii din ţările arabe, iar cântăreaţa ar putea primi o moştenire consistentă.

Miryam“Am nume palestinian, Miryam Anabtawi pentru că tatăl meu natural a fost din Palestina. Numele Anabtawi provine de la denumirea unei localităţi numită Anabta. Fiind o famile numeroasă, o parte trăieşte acolo, o parte în Nablus şi o altă parte în Ierusalim. Bineînţeles că sunt mulţi care au plecat şi s-au stabilit în străinătate. însuşi tatăl meu a locuit o bună parte a vieţii în Germania lucrând acolo ca inginer. Anabtawi Group este renumit în Palestina şi în ţările arabe, au mai multe afaceri, printre care şi o fabrică de ulei. Ei m-au anunţat că tatăl meu biologic a murit. Anul acesta am vrut să merg acolo, să vizitez mormântul tatălui meu, chiar îmi luasem biletele de avion, însă din cauza conflictelor recente din Palestina, mi-am anulat călătoria, am considerat că nu este momentul potrivit”, povesteşte Miryam.

Tatăl de-al doilea al cântăreţei este sirian, iar Miryam se înţelege foarte bine cu el şi se sfătuiesc mereu atunci când este nevoie, considerându-l şi simţindu-l în sufletul ei atât tată cât şi prieten.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here