Bobonete, Văncică, Diță și Rait, al treilea show de stand up comedy, la cererea publicului

Spectacolele de stand-up comedy cu Bobonete, Văncică, Diță și Rait de pe 17 & 18 decembrie la Sala Palatului sunt sold-out! La cererea publicului, spectacolul „La vremuri noi, glume noi!” va avea loc și pe 16 decembrie, de la ora 19.30.

Stand up ComedyMihai Bobonete, Adrian Văncică, Constantin Diță și Mihai Rait au susținut primul show de stand-up comedy la Sala Palatului anul trecut în decembrie. Succesul colosal pe care l-au înregistrat și numeroasele solicitări venite din partea fanilor au determinat organizatorii să pună în vânzare anul acesta două spectacole. Totuși, Sala Palatului s-a dovedit neîncăpătoare, astfel încât va avea loc și cel de-al treilea spectacol, miercuri, 16 decembrie, de la ora 19.30.

Cei mai iubiți actori de stand-up comedy din România promit un show care să scoată fanii din lumea cenușie a știrilor și politicii, cu glume pentru toată lumea, atât pentru cei care i-au mai văzut, cât și pentru cei care vor veni pentru prima dată.

Accesul minorilor în sala de spectacol este interzis.

Bobonete, Văncică, Diță și Rait în show-ul „La vremuri noi, glume noi!” – Sala Palatului, 16, 17 & 18 decembrie, ora 19.30.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului și online pe vandbilete.ro, salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, acestea se pot achiziționa la prețul de: 200 lei – VIP, 150 – categoria I, 100 lei – categoria a II-a, 60 lei – categoria a III-a.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here