Connect-R a renunțat la steroizi din dragoste pentru Misha

Dacă până nu demult pentru Connect-R mersul la sală era unul dintre cele mai importante lucruri din viața sa, acum artistul pare să fi făcut un mare sacrificiu din dragoste pentru Misha, soția lui.

Connect-R Misha

Vestea că Ștefan Mihalache (Connect-R) va avea un copil a venit ca un trăsnet în lumea mondenă, deoarece acesta nu era de foarte mult timp implicat într-o nouă relație amoroasă. Cântărețul forma un cuplu cu Misha de doar câteva luni, iar apropiații lui Connect-R anunțau deja în presă că cei doi urmează să aibă un copil și să se căsătorească.

Așa cum era de așteptat, nu a durat mult până cei doi artiști au confirmat zvonurile și au plecat în luna de miere, cântărețul încercând să devină ușor-ușor un familist convins. Prietenii lui Connect-R spun chiar că Misha i-a interzis acestuia să mai meargă așa des la sală și l-a sfătuit că ar trebui să renunțe la steroizi dacă el vrea ca ei doi să aibă o viață fericită împreună. Potrivit WOWbiz.ro, cântărețul i-a făcut pe plac soției sale și nu și-a mai injectat deloc steroizi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here