duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIPacha Man a lansat videoclipul piesei „Aia e“, cântată alături de Alex...

Pacha Man a lansat videoclipul piesei „Aia e“, cântată alături de Alex Velea

Pentru că vara nu s-a terminat încă, party-ul început de Alex Velea în „E marfă tare“ continuă în videoclipul lui Pacha Man realizat pentru piesa „Aia e“.

Pacha Man Alex Velea Aia e

Împreună cu Alex Velea, Pacha Man cântă despre fata aceea care te pune pe jar și care îți ocupă toate gândurile, nelăsându-te să dormi. Videoclipul a fost filmat în același cartier în care s-a desfășurat și acțiunea în „E marfă tare“, însă de această dată distracția are loc de la lăsarea serii și până în zorii zilei.

„Piesa asta dă dependență! Îți intră în cap, nu îți dă pace și te face să o cânți fără să vrei. Cât despre videoclip, rămâne să te convingi singur… e demențial!“, a spus Pacha Man.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.