Connect-R: „Am stat cu inima la 220“

Ca sã fii dansator, trebuie sã te dedici total. Sã continui, indiferent de greutãţi sau de pãrerile celor din jur. Să munceşti ore în şir, chiar dacă uneori simţi că nu mai poţi continua. Iar atunci când te şi naşti cu dansul în sânge, chiar nu te poţi ţine departe de scenă. Este şi cazul grupurilor de dansatori din Republica Moldova, care anul acesta fac show total pe scena “România dansează”.

connectr inima romania danseaza

De foarte multe ori, Monica, Connect-R şi CRBL au rămas muţi de uimire în timpul reprezentaţiilor acestora, ba mai mult, băieţii pur şi simplu nu îşi puteau lua ochii de la frumoasele moldovence. Sprinteni şi cu zâmbetul pe buze, moldovenii din grupul Repede, prezenţi pe scena “România dansează” duminica aceasta, au mărturisit: “La noi, dacă nu dansezi o săptămână, te apucă furnicăturile”.

Connect-R a avut parte de un moment cu totul şi cu totul emoţionant în timpul reprezentaţiei acestora, făcându-l să exclame: “Am stat cu inima la 220. Efectiv am crezut că îi rupe oasele copilei. Nu se poate aşa ceva”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here