Dansatorii de la „Lord of the dance“ au făcut un show excepțional pe scena Sălii Palatului

Pe 14 martie 2014 au avut loc la București cele două reprezentații susținute de elevii lui Michael Flatley – Lord Of The Dance. Mii de spectatori au putut vedea și aplauda spectacolul ce este numit „o minune a lumii moderne”.

Lord of the dance Bucuresti - foto Alin Craciun (1)

Odată cu stingerea luminii, și-a făcut simțită prezența atmosfera de poveste, ce s-a transformat într-una de coșmar atunci când și-a făcut apariția pe scenă Don Dorcha – The Dark Lord, alături de armata sa. Un coșmar ce s-a transformat într-un vis frumos, The Lord Of The Dance reușind în cele din urmă să-i învingă pe aceștia.

Una dintre cele mai celebre legende a fost povestită prin muzică, dans, precizie, lumini și efecte pirotehnice. Cei aproape 40 de dansatori au prezentat un spectacol perfect pe scena Sălii Palatului. Același Lord Of The Dance s-a luptat cu același Don Dorcha, pe altă muzică însă. Muzica lui Ronan Hardiman a fost combinată cu câteva pasaje explozive de rock, făcând ca show-ul să fie și mai atractiv pentru cei aflați în sală.

Lord of the dance Bucuresti - foto Alin Craciun (2)

Morrighan seducătoarea a încercat și de această dată să-l cucerească pe Lord Of The Dance, dragostea acestuia pentru frumoasa și grațioasa sa iubită – Saoirse, fiind mult mai puterică decât atracția pentru ispita cea sexy și provocatoare. Lord Of The Dance a arătat că este foarte puternic atunci când a luptat împotriva lui Don Dorcha, dar și foarte blând și bun, atunci când i-a reparat în mod miraculos fluierul micuțului spiriduș, pe care cei răi i-l distruseseră.

Alert, energic și extrem de agresiv, Don Dorcha a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a răspândi răul și pentru a-și dovedi puterea, provocându-l pe tot parcursul show-ului pe Lord Of The Dance. La un moment dat, părea că l-a și învins. Dar cu ultimele puteri ale lui Little Spirit – micuțul spiriduș ce călătorește în timp pentru a-l ajuta pe Lord Of The Dance și poporul său, răul a fost înlăturat și poporul a fost eliberat.

Lord of the dance Bucuresti - foto Alin Craciun (3)

La spectacol a fost prezent și Ștefan Orheanu, micuțul ce a ajuns în semifinalele de la „Dansez pentru tine”, dansând step, ca și idolul său – Michael Flatley. Acesta a urmărit cuminte show-ul, iar la sfârșitul reprezentației, când sala se eliberase, a urcat pe scenă alături de toți dansatorii din trupă și i-a impresionat cu dansul său. Aceștia au aplaudat, l-au încurajat, i-au spus că este foarte talentat și i-au urat succes, acesta urmând să concureze la câteva competiții foarte importante.

Fotografii: Alin Crăciun

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here