Connect-R ar putea părăsi Antena 1. Şefii nu mai sunt mulţumiţi de el!

Contractul pe care Connect-R îl avea de câţiva ani cu Antena 1 s-a încheiat la sfârşitul lui 2015, iar gurile rele spun că artistul nu se va mai regăsi printre vedetele postului şi în acest an.

connectr plecare antena 1 next starDeşi este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România şi vrea ca toate proiectele în care este implicat să iasă perfect, cei de la WOWbiz anunţă că şefii de la Antena 1 nu sunt mulţumiţi de ieşirile lui Connect-R, care spune mereu lucrurilor pe nume.

Potrivit sursei citate, unii angajaţi ai trustului Intact se plâng de faptul că artistul nu ascultă de producători şi face doar ce vrea el la filmări, iar aceste nemulţumiri au ajuns la urechile şefilor de la Antena 1.

„Producătorii s-au cam săturat de fiţele lui. Nimeni nu este de neînlocuit, astfel că este posibil să nu-l mai vedem pe Connect-R în juriul ‘Next Star’. Au fost preselecţii recent, dar o parte din juraţii vechi nu vor mai fi în noul sezon al emisiunii. Din câte se aude, Lora şi Vasile Muraru nu vor mai fi cu siguranţă în juriu. Probabil nici Connect-R. Filmările încep la începutul lui 2016, însă nu s-a decis care vor fi juraţii. La preselecţii au fost prezenţi şi Stela Popescu, Alina Eremia şi CRBL, care ar putea face parte din juriul ‘Next Star’“, a spus un angajat de la Antena 1.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here