Connect-R: „E foarte greu în societatea de azi să distingi între adevăr și iluzie“

Sâmbătă a fost o zi de neuitat pentru turiștii de pe plaja din Costinești, care s-au bucurat de soare, valuri și de Connect-R, venit să cânte live pe scena SummerKiss. DJ-ii Kiss FM OLiX și Dan Fințescu nu au pierdut ocazia și l-au luat la întrebări pe invitat.

Connect-R 01

Prima curiozitate a lui Dan Fințescu – iscată de piesa ‘Tren de noapte’ – a fost dacă artistul a mers vreodată cu nașul, răspunsul lui Connect-R făcându-i pe toți să râdă: „De cele mai multe ori”.

„Cum reușești ca de fiecare dată să aduci zâmbete pe chipurile oamenilor?”, l-a întrebat DJ-ul Kiss FM după ce Connect-R a interpretat live piesa ‘Tren de noapte’, fiind primul artist invitat în acest sezon la SummerKiss care a cântat în direct la Kiss FM. Fințescu a primit un răspuns mai filozofic.

„Dacă tu ești sincer cu tine, celălalt va simți imediat și îți va răspunde. De multe ori, este foarte greu să fii sincer cu tine, mai ales că la un moment dat e foarte greu în societatea de azi să distingi între adevăr și iluzie. E greu să creezi o sinceritate față de tine”, i-a spus Connect-R.

Artistul a încheiat după-amiază cu un super-concert pe scena SummerKiss din Costinești, înconjurat și aplaudat de zeci de fani. Connect-R a venit și cu o surpriză, prima piesă fiind un rap de pe vremea când cânta împreună cu R.A.C.L.A.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here