marți, iunie 18, 2024
AcasăȘTIRIConnect-R renunţă la muzică de dragul soţiei

Connect-R renunţă la muzică de dragul soţiei

Ştefan Mihalache, cunoscut de toată lumea sub numele de Connect-R, a luat o decizie care i-a întristat pe fanii artistului.

connect-r si misha muzica

Connect-R şi-a anunţat impresarul că este dispus să piardă bani frumoşi din dragoste pentru soţia ei. Potrivit ziarului Libertatea, cântăreţul nu va avea deloc concerte la începutul anului viitor, deoarece vrea să fie aproape de Misha atunci când aceasta va naşte.

Connect-R vrea cu orice preţ să fie prezent la clinică atunci când va deveni tată şi nu să se afle pe drumuri, riscând, astfel, să rateze cel mai important moment din viaţa lui.

Pe lângă concertele anulate din primele luni ale anului viitor, artistul se gândeşte serios să renunţe şi la evenimentele la care ar trebui să participe de Sărbători, deoarece medicii i-au spus lui Ştefan Mihalache că trebuie să ia în calcul şi varianta ca mămica să nască mai devreme de cele 40 de săptămâni cât durează o sarcină.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.