joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRIConnect-R şi-a luat fetiţa acasă: „M-am născut din nou“

Connect-R şi-a luat fetiţa acasă: „M-am născut din nou“

La patru zile după ce a născut, Misha şi Maya, soţia şi fetiţa lui Connect-R, au fost externate din spital, artistul luându-le acasă cu un taxi.

connect-r maya fotografie de acasa

„Suntem bine, ne protejăm de frigul ăsta“, a spus Connect-R pentru Antena 1, în momentul în care a ieşit din spital alături de Misha şi de Maya. Cântăreţul nu a vrut să spună dacă va angaja o bonă pentru fetiţa lui, iar în momentul în care a fost întrebat cine îl va ajuta să o crească pe Maya, a dat un răspuns neaşteptat: „Dumnezeu“.

Joi dimineaţă, artistul a postat pe Facebook o poză de acasă, cu el şi fiica lui. „M-am născut din nou! Domnul fie lăudat“, a fost mesajul care însoţea fotografia.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.