Jonny White şi Kenny Glasgow, invitaţi la The Mission, pe 1 martie, în Capitală

Primul party The Mission din acest an îi aduce laolaltă, pe 1 martie, începând cu ora 22.00, la Sala Polivalentă din Capitală, pe artistul britanic Sasha, pe belgienii duo-ului 2ManyDJs, pe Jonny White şi Kenny Glasgow, precum şi pe Ali Nasser.

Jonny White Kenny Glasgow The Mission 1 martie

Supranumit în rândul multora dintre petrecăreţi “The Son of God”, artistul britanic Sasha, considerat emblematic pentru stilul muzical progressive house, este invitatul special la primul party The Mission din acest an.

De asemenea, regii muzicii mash-up, belgienii duo-ului 2ManyDJs, revin în România. Debutând pe scena muzicală cu trupa Soulwax în anul 1996, fraţii David şi Stephen au pătruns în forţă în lumea muzicii dance cu “As Heard on Radio Soulwax Pt 2”, unul dintre cele mai bune albume ale tuturor timpurilor.

Jonny White şi Kenny Glasgow sunt recunoscuţi ca artişti internaţionali de succes de mai mulţi ani, anual ei bifând participări la cele mai importante festivaluri din lume. Totodată, ei deţin label-ul No.19 şi sunt prezenţi în toate topurile de muzică electronică cu producţiile lor. Au colaborat cu artişti precum Jamie Jones, dOP, Soul Clap, Clockwork, Azari & III, Simon Baker, X-Press2, Dyed Soundorom, DJ Wild, Maceo Plex şi mulţi alţii.

Ali Nasser este unul dintre cei mai talentaţi tineri artişti ai muzicii electronice româneşti. Apreciat de o serie de vedete străine, Ali Nasser este deseori solicitat la unele din cele mai importante evenimente de muzică electronică din lume, cunoscând, în acelaşi timp, şi un succes foarte mare în postura de producător.

Biletele regular în avans pentru concertul de pe 1 martie pot fi achiziţionate de pe bilete.ro, la preţul de 40 de lei, iar cele VIP în avans, la preţul de 100 de lei. De asemenea, biletele pot fi cumpărate din oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” şi în magazinele Germanos.

Biletele regular la intrare vor avea preţul de 60 de lei până la ora 00.00 şi 80 de lei după ora 00.00. Bilete VIP la intrare vor putea fi achiziţionate la preţul de 100 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here