Connect-R: „Vreau o familie mare. La noi, la țigani, aşa e normal“

Connect-R, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti români, a devenit bărbat de casă şi a vorbit recent despre relaţia pe care o are cu soţia lui.

connect-r misha familie numeroasa tigani

Artistul şi Misha se pregătesc să devină părinţi, lucru care l-a schimbat complet pe Connect-R. Cântăreţul a spus, pentru eva.ro, că acum este mai responsabil şi că îşi doreşte o familie numeroasă.

„Înainte, eram un tip dezordonat și nu dădeam importanță detaliilor. Acum am grijă mult mai mult de tot ce înseamnă familia mea. De exemplu, înainte nu mă vedeam dezinfectând cu spirt baia de acasă, de exemplu. Acum, asta fac. Sau nu mă vedeam dând cu tâmâie prin casă. Acum tămâiez casa și asta îmi creează o stare de bine. Am devenit mai responsabil și asta e foarte bine, pentru că o casă de întreținut, un copil, te readuc cu picioarele pe pământ, te fac să înțelegi că viața nu înseamnă numai scenă, fani și satisfacerea ego-ului. Îmi doresc o familie numeroasă. La noi, la țigani, e ceva normal. Însă acum am văzut ce greu e pentru o femeie să ducă o sarcină. Dacă soția mea va fi de acord, aș face atâția copii cât pentru o echipă de fotbal. Totul depinde de ea“, a spus Connect-R.

Citeste si despre:

Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie
Program complet Balkanik Festival 2023, 8-10 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here