vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRIManuel Dinculescu a asistat la un accident rutier care l-a făcut să...

Manuel Dinculescu a asistat la un accident rutier care l-a făcut să plângă

Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando au vorbit marţi, la PatruLA 21 despre indiferența românilor față de semenii lor, iar Dinculescu a mărturisit, în direct, la Radio 21, că a trăit o experiență care l-a făcut să plângă de disperare.

Patrula21

„Mie mi s-a întâmplat o chestie îngrozitoare, lucru care m-a dezamăgit foarte tare, până la lacrimi la propriu. În fața mea a avut loc un accident: un individ care conducea  o Dacia papuc a adormit la volan și a intrat într-un cap de pod. Instinctiv, m-am dus la omul respectiv și l-am scos din mașină. Dar ce să vezi… sătenii din localitatea respectivă, aflată lângă orașul Titu au fost ocupați cu altceva: primul lucru pe care  l-au făcut… i-au devalizat mașina. Îmi venea să urlu de disperare”, a spus Manuel Dinculescu.

„După ce asiști la o fază din asta îți vine să te urci în mașină și să accelerezi spre ei”, a răspuns Vlad Craioveanu.

Nu a fost pentru prima oară când Manuel Dinculescu a sărit în ajutorul unor oameni aflați în situații-limită. Împreună cu un prieten, a salvat două persoane de la înec, la Eforie Nord. Experiența a fost însă, de asemenea, una traumatizantă pentru matinalul de la Radio 21. Oamenii pe care i-a salvat i-au întors spatele fără măcar să-i mulțumească. „I-am adus la mal cu mare greutate, nici eu neștiind să înot foarte bine. I-am adus la mal și cei doi au întors spatele și au plecat. Atât. M-am simțit și prost, mi-am zis că poate nu trebuia să fac asta că i-am încurcat”, a povestit Manuel Dinculescu.

În schimb, Vlad Craioveanu a fost în postura de a fi ajutat: „Mi s-a blocat mașina în centrul Bucureștiului, încurcasem toată circulația, dar un domn s-a oprit, m-a ajutat să trag mașina pe dreapta și mi-a recomandat și un mecanic bun”.  Craioveanu a povestit însă astăzi și cum a făcut o criză de nervi în trafic, din cauza unui șofer. „Eram în trafic și un nene de 100 de ani a  semnalizat stânga și a făcut dreapta. Era să ne ciocnim și, culmea, tot el m-a înjurat! Am claxonat 5 minute în continuu!”, a explicat Vlad Craioveanu.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.