duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRICopii talentați la acro dance şi beatbox vin la „Next Star“

Copii talentați la acro dance şi beatbox vin la „Next Star“

Copiii românilor se întrec în talente joi, 22 septembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru. Iar Pepe, CRBL, Alina Eremia și Dorian Popa devin mai exigenți ca niciodată la masa juriului, deși copiii care vor evolua în fața lor sunt extrem de bine pregătiți.

copyright-gabriela-arsenie-antena1_310816_next-star7-ed2_0215

Cu toată rigurozitatea de care jurații vor da dovadă, unul dintre ei va acorda joi seara primul trofeul Golden Star al sezonului și va trimite astfel un copil talentat direct în Marea Finală. Cine va fi acesta, telespectatorii Antenei 1 vor afla  într-o ediție în care copiii vor face spectacol cu demonstrații de beatbox, acrobații pe cal, muzică, dans și acro dance.

Unul dintre copiii care urcă joi seara pe scena de la “Next Star” este Iusti, un băiat de 12 ani, din Dorohoi, care face beatbox. Puștiul este un autodidact și spune că a învățat singur beatbox, ajutat de o… damigeană.

În aceeași ediție, vin și Iris, o fetiță de 12 ani din Timișoara care face… voltijă, o combinație dintre gimnastică și balet pe cal, dar și Jasmina, de 10 ani, care practică acro dance.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.