VIDEO Filmul „Nerve“, promovat în România printr-o petrecere plină de provocări

Pe 16 septembrie 2016, în cinematografele din România a intrat filmul „Nerve: Adevăr sau provocare“, care îi aduce pe Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale.

party-nerve-15

Chiar în ziua lansării, distribuitorii filmului, Freeman Entertainment, au organizat o petrecere tematică la Stone Club, o locaţie plină de personalitate, istorie şi bun gust, situată în centrul Capitalei şi perfectă pentru petreceri restrânse. Distracţia a inclus un joc al provocărilor, dar şi recompense pe măsură pentru participanţi, printre care s-au regăsit jurnalişti, bloggeri şi vedete.

Probele au avut rolul de a-i distra atât pe concurenţi, cât şi pe cei care au privit evenimentul de pe margine, iar cei care au refuzat să ducă la bun sfârşit provocările au fost pedepsiţi. Un astfel de caz a fost cel al cântăreţului Ralflo, care pentru a scăpa de statutul de prizonier a fost supus la o provocare inedită chiar de către câştigătoarea evenimentului.

O altă vedetă care a participat la petrecerea tematică „Nerve: Adevăr sau provocare“ din Stone Club a fost artistul Kamara, care a reuşit să ajungă până în marea finală şi să se înfrupte din bunătăţile oferite de cei de la Jubile, care s-au ocupat de catering.

Filmul „Nerve: Adevăr sau provocare“ este regizat de Henry Joost și Ariel Schulman, scenariul fiind scris de Jessica Scharzer, pe baza romanului autoarei Jeanne Ryan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here