Copiii mizează pe beatbox, karate pe muzică și electro dance pentru a intra în show-ul „Next Star“

Copiii românilor sunt extraordinari, de asta se vor convinge din nou fanii emisiunii „Next Star”, la preselecțiile pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului, care va fi difuzat în această toamnă de Antena 1.

Next Star

Copiii care au înțeles de mici că un talent trebuie întreținut cu foarte multă muncă s-au prezentat cu acrobații spectaculoase, numere de karate pe muzică, beatbox și electro dance. Nelipsite, au fost, bineînțeles, scenetele, coregrafiile și momentele muzicale. Hit-ul acestor preselecții a fost, fără dubii, piesa „Derniere Danse” a artistei Indila, pe care au mizat cei mai mulți copii aspiranți la titlul de „Next Star.

În lupta pentru mult râvnitul titlu s-au înscris și copii de doar trei ani, iar Moldova și București rămân zonele în care există, conform preselecțiilor „Next Star”, cea mai mare densitate de copii talentați. Puștii au arătat că nu sunt doar născuți pentru a trăi pe scenă, ci și în ton cu tendințele, iar la preselecții și-au făcut apariția în ținute demne de orice artist consacrat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here