Thomas Anders (ex Modern Talking) va concerta în toamnă la Bucureşti

Motiv de bucurie pentru fanii Modern Talking: “The Gentelman of Music”, aşa cum este supranumit Thomas Anders – jumătatea brunetă a trupei, va sosi în toamnă la Bucureşti pentru un concert de zile mari! Acesta este programat pentru data de 1 noiembrie 2014, la Sala Palatului din capitală.

Thomas Anders“Cheri, Cheri Lady”, “You’re my heart, you’re my soul”, “Sexy sexy lover”, “You are not alone”, “No face, no name, no number”, “Brother Louie” şi multe alte hituri vor putea fi ascultate live în prima seară a lunii noiembrie. Jumătatea brunetă a trupei Modern Talking vine la Bucureşti pentru a doua oară, împreună cu bandul său.

Cântăreţul, compozitorul şi producătorul de succes Thomas Anders, pe numele său real Bernd Weidung s-a născut pe 1 martie 1963 la Koblenz în Germania. Anders a făcut parte din celebrul duo german Modern Talking, cu care a cucerit toate topurile internaţionale! Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania şi a avut nenumărate single-uri ce au ajuns în top cinci în multe ţări, definind istoria muzicală de după anii ’80. Cu un succes deosebit în toate topurile, trupa a vândut peste 75 milioane de albume în numai trei ani, atingând un stătut legendar.

Cu un farmec fascinant asupra fanilor săi, pe care îi poartă de fiecare dată într-o călătorie muzicală prin timp, “The Gentelman of Music” rămâne singurul star internaţional care a performat cu casa închisă de 11 ori la Palatul Kremlin din Moscova – echivalentul rusesc al Royal Albert Hall. Creativitatea sa artistică, atât de apreciată, i-a adus o multitudine de premii, inclusiv “Golden Europa”, “Camera de Aur”, “World Music Award”, “Bambi”, etc..

Thomas Anders îi invită pe toţi fanii săi la marele eveniment din 1 noiembrie şi promite să creeze o atmosferă de vis, readucând amintirile unei perioade cu adevărat memorabile! Biletele pentru show-ul din 1 noiembrie 2014 au preţuri cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei şi se găsesc din data de 13 august 2014 în toată reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte oraşe ale ţării se găseşte aici. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here