Corina va urca pe scena Campionatului Naţional de Dans Sportiv 2016

Dance all stars promite să devină cel mai important eveniment al primăverii 2016. După ce la începutul anului anunţam că pentru prima oară în istoria unui Campionat de Dans Sportiv din România, competiţia în sine se transformă într-un show de magnitudine internaţională, iată că numărul vedetelor confirmate să facă spectacol se măreşte de la o zi la alta.  

Corina
Corina, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a spus şi ea “da” propunerii organizatorilor şi va urca pe scenă, alături de trupa sa, pentru un show care promite a fi la fel de incendiar precum hitul nostru favorit, “Fete din Balcani”.

Ea se alătură Andreei Bălan, prima vedetă confirmată pe scena Campionatului. Andreea aduce un show în premieră, perfect în ton cu evenimentul. Este prima dată când aceasta urcă pe o scenă într-o formulă atât de completă, cu trupa de dans şi band, într-o cântare LIVE.

În cea mai emoţionantă săptămână a anului 2016, între 4 şi 6 martie, Sala Polivalentă îmbracă straie de sărbătoare şi aduce în prim plan cele mai frumoase cupluri de dansatori ale ţării, pe care le expune sub ochiul vigilent al celor mai buni arbitrii din lume. Sute de mii de paiete, zeci de mii de pietre strălucitoare, cele mai frumoase costume îşi dau întâlnire la Campionatul Naţional de Dans Sportiv 2016: Dance all stars!

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here