„Ferma vedetelor“, cu Ami şi Viorel de la 3 Sud Est printre concurenţi, revine la Pro TV pe 16 februarie

Cel de al doilea sezon Ferma vedetelor începe la PRO TV, din 16 februarie! În fiecare marți și miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări aventurile pe tărâmuri cipriote ale celor 12 fermieri: Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă.

Ferma VedetelorDacă în primul sezon concurenții s-au duelat pentru titlul de Fermierul anului într-o locație ascunsă în mijlocul pădurii, de această dată cei 12 se vor înfrunta într-o locație exotică din Cipru! Primul contact al celor 12 vedete cu Ciprul a fost exact așa cum își imaginau: o plajă însorită, mulți palmieri și o faleză superbă. Însă, paradisul pentru ei nu a durat foarte mult.

Ajunși în locație, cei 12 și-au dat seama că viața la fermă nu este tocmai ruptă din rai și vor trebui să locuiască în condiții similare cu cele de acum 100 de ani, într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern.

Imaginea fermei părăsite nu i-a demoralizat pe concurenți, ci, dimpotrivă, i-a mobilizat să se apuce de treabă cât mai repede și să facă tot posibilul pentru a atinge scopul final: transformarea fermei într-una funcțională.

Iulia Vântur și nea Rață vor avea grijă, ca de fiecare dată, de bunul mers al lucrurilor, le vor da concurenților sarcini și sfaturi, dar le vor și recompensa munca cu diverse avantaje și surprize.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here