Cornel Ilie are o colecţie de 100 de albume Beatles

Cornel Ilie, compozitorul şi solistul trupei VUNK, are o colecţie de 100 de albume, viniluri, casete video, dvd-uri, benzi de magnetofon Beatles strânse cu pasiune şi perseverenţă, membrii trupei fiind primii săi idoli, datorită cărora a învăţat să facă muzică şi să viseze frumos.

Cornel Ilie“Aveam 8-9 ani când am ascultat prima dată Beatles, de pe o casetă adusă de Răzvan, fratele meu mai mare. Am fost fascinat şi am început să caut, să citesc despre ei. Mergeam în toate anticariatele să caut cărţi sau reviste străine în care să găsesc orice infornatie. Duminică mergeam în talciocurile de la Vitan şi Obor. Timp de aproape 10 ani am strâns toate albumele lor originale pe vinil, editate chiar în acea perioadă. Ulterior, am adăugat colecţiei şi toate albumele lor solo, după ce Beatles s-au despărţit. Pe lângă viniluri, casete video, dvd-uri şi chiar şi benzi de magnetofon, am cam toate cărţile importante care s-au scris despre ei şi albume cu poze rare. Datorită muzicii şi poveştii celor de la Beatles am învăţat să cânt la chitară, mi-am dorit să fac muzică şi m-au făcut să visez frumos. Au fost primii mei idoli şi la muzica lor mă întorc mereu atunci când simt că trebuie să mă regăsesc”, spune Cornel Ilie.

La colecţia de albume Beatles, Cornel vrea să adauge o altă colecţie-record în România. “Vreau să fiu cel mai mare colecţionar de visuri din România!”, susţine cu ambiţie artistul, care îşi doreşte să primească de la fiecare om care va asista la spectacolele VUNK din turneul “Înconjurul lumii” visul cel mai mare al vieţii, scris negru pe alb, cu suflet, pe o hârtie.

Turneul acustic “Înconjurul lumii”, care începe pe 13 martie la Piteşti şi curprinde concerte VUNK în 18 oraşe porneşte de la ideea că România nu este o ţară, ci o lume şi îşi propune să creeze o apropiere a trupei de toţi fanii din ţară. “Am început să ne facem bagajul necesar unei călătorii “Înconjurul lumii” şi ne-am dat seama că cele mai importante elemente pe care trebuie să le luăm cu noi într-o excursie maraton sunt sufletul, muzica şi visurile.”, mărturiseşte Cornel Ilie care îşi doreşte să-i cunoască personal pe toţi cei care îi ascultă muzica.

Cornel Ilie Beatles

Toate datele despre turneul acustic “Înconjurul lumii” se găsesc pe pagina oficială de FB a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial), iar biletele pot fi procurate din reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Poştei Române şi online pe www.iabilet.ro, dar şi la casele de bilete ale sălilor de spectacol. Ele costă 70 ron, dar până la data de 1 martie, poţi fi cumpărate la preţul special de presale de 50 ron. Elevii şi studenţii beneficiază de un tarif special, de numai 40 de lei.

Turneul acustic “Înconjurul lumii” începe cu emoţii şi întoarcere în timp pentru trupa VUNK, pe 13 martie, la Piteşti (Casa de Cultură a Sindicatelor), în acelaşi oraş în care trupa a concertat pentru prima dată în ţară, în actuala ei componenţă. “Înconjurul lumii” va continua pe 14 martie la Braşov (Centrul Cultural Reduta), pe 18 martie la Bacău (Ateneul Mihail Jora), pe 19 martie la Focşani (Ateneul Popular), pe 20 martie la Galaţi (Teatrul Dramatic Fani Tardini), pe 21 martie la Iaşi (Casa de Cultură a Studenţilor), pe 22 martie la Chişinău (Filmarmonica), pe 23 martie la Suceava (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 24 martie la Piatra Neamţ (Teatrul Tineretului), pe 25 martie la Târgu Mureş (Palatul Culturii), pe 26 martie la Cluj Napoca (Casa de Cultură a Studenţilor), pe 27 martie la Zalău (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 28 martie la Deva (Teatrul de Artă), pe 29 martie la Timişoara (Filarmonica Banatul), pe 30 martie la Drobeta Turnu Severin (Casa Tineretului), pe 2 aprilie la Otopeni (Centrul Cultural Ion Manu), pe 3 aprilie la Constanţa (Teatrul de Stat), pe 4 aprilie la Tulcea (Centrul Cultural Jean Bart).

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here