Cornel Ilie, despre o colaborare cu Brenciu sau Bănică: „Într-un film SF, poate“

Formația Vunk ar fi dispusă să colaboreze cu Horia Brenciu sau cu Ștefan Bănică Jr. într-un film SF, au declarat doi dintre membrii trupei, Cornel Ilie și Gabriel Maga, invitați luni în studioul Kiss FM pentru a răspunde la întrebările puse de fani pe pagina de Facebook a radioului. Totuși, cei doi artiști sunt de părere că niciodată să nu spui niciodată.

vunk cornel ilie kiss fm

Invitații Andreei Remețan în studioul Kiss FM au stat de vorbă luni, online, cu admiratorii, în cadrul campaniei Vedete Face to Facebook.

„Cum vă vedeți peste 10 ani?”, a fost una dintre întrebările puse de fani. „La fel. Nu suntem foarte diferiți față de acum 10 ani”, au răspuns Cornel și Gabi.

Cei doi au fost întrebați și dacă succesul trupei poate fi pus și pe seama colaborării cu Antonia. „Ne-a prins bine și nouă, și ei, în egală masură”, au afrimat artiștii.

„Credeți că ați putea colabora cu Ștefan Bănică Jr sau cu Horia Brenciu? Pe o melodie de top?”, a întrebat un fan. „Pe un film SF, poate”, au râs invitații. „Niciodată nu știm, never say never”, au mai adăugat aceștia.

Bineînțeles, Cornel Ilie și Gabi Maga au fost întrebați și dacă sunt interesați să reprezinte România la Eurovision. „Exclus”, au răspuns hotărât artiștii. „Suntem în discuții să reprezentăm Suedia”, au glumit aceștia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here