Maximilian și-a lansat noul album, „Maxim, am spus“

Okapi Sound a prezentat luni, 21 octombrie, cel de-al doilea material solo Maximilian, „Maxim, am spus”, care a fost postat pe canalul oficial de YouTube și pe iTunes.

maximilian-album-maxim-am-spus

Dacă începând de vineri, 18 octombrie, albumul „Maxim, Am Spus” a putut fi ascultat în avanpremieră pe Zonga, începând de luni materialul este disponibil atât pentru ascultare pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, cât și pentru descărcare pe iTunes.

„Maxim, Am Spus” conține 16 piese, inclusiv hiturile „Sophie” (feat. MefX) și „Domnișoare” (feat. Zhao & Spike), lansate în colaborare cu Music Expert Company, respectiv Red Clover Media, și colaborări cu Grasu XXL, Spike, MefX, Junky, Mitză (Agresiv), DJ Oldskull, Zhao, What’s Up, Deliric și DOC, produse de Mitză (Agresiv), MefX, Motzu, Keriși Paul Iorga.

Albumul este mixat în totalitate de Grasu XXL și Mitză (Agresiv) la Okapi Sound Studio și masterizat de Bunicu’ Magic. Noul album Maximilian va fi disponibil pentru achiziționare în format fizic din Okapi Sound Store, urmând ca toate detaliile să fie comunicate zilele următoare pe pagina de Facebook a artistului.

Lansarea materialului va fi celebrată alături de ascultătorii Okapi Sound în cadrul unui concert care va avea loc duminică, 17 noiembrie, la Colectiv, unul dintre cele mai noi cluburi din București.

„Maxim, Am Spus” este lansat la exact cinci ani de când publicul a putut asculta primul său proiect solo, „Volumu’ la Maxim…ilian”, care conține piese încă cerute de publicul de la concerte.

Ascultați AICI noul album Maximilian

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here