Cornel Ilie şi Cristian Stan, managerul trupei Vunk, se alătură listei de speakeri de la Mastering The Music Business

Pe 16 şi 17 februarie va avea loc, la Hanul Gabroveni, Mastering The Music Business, prima conferinţă internaţională dedicată industriei muzicale din România.

Cornel Ilie VUNK

Lista de patru speakeri internaţionali şi nouă din România se îmbogăţeşte cu două nume noi: Cornel Ilie – solistul trupei Vunk – alături de managerul trupei, Cristian Stan.

Cornel Ilie este în principal cunoscut ca fiind solistul trupei Vunk, însă este mai mult decât atât. Compozitor, textier şi producător muzical, Cornel este motorul principal din spatele succesului grupului din care face parte. Preocupat permanent de problemele lumii în care trăieşte, Cornel a devenit şi una dintre vocile care se fac din ce în ce mai auzite în societatea românească.

Alături de trupa sa a susţinut campanii ca “Vreau o ţară ca afară (campanie creaţie proprie răsplătită cu „Premiul de Excelenţă” la Gala 10 pentru România) sau “Campania respectului” (iniţiată de o companie de cosmetice).

Scrierile sale (aflate pe pagina unui cunoscut cotidian, dar şi pe blogul propriu cornelilie.ro) despre subiecte legate de acest domeniu sunt foarte citite, fiecare beneficiind de mii de aprecieri şi distribuiri.

Cornel este şi un speaker motivaţional apreciat, fiind invitat la manifestări precum BuzzCamp sau BookLand.

Cristian Stan este business manager-ul trupei Vunk din anul 2010, omul care a ajutat la transpunerea în realitate a tuturor proiectelor trupei din ultimii 5 ani, inclusiv concertele susţinute anual de trupă la Sala Polivalentă, care au devenit renumite pentru producţiile îndrăzneţe, comparabile cu cele ale artiştilor internaţionali.

Cornel şi Cristian vor dezvălui celor prezenţi greutăţile cu care se confruntă o trupă începătoare, dar ambiţioasă, de la începuturi şi până la succes, ce înseamnă să îţi doreşti mereu “mai mult”, nu în termeni de câştig financiar ci mai ales de realizări profesionale, cât de important este să formezi şi să gestionezi o echipă de profesionişti care să te ajute să-ţi dezvolţi cariera şi nu în ultimul rând cum să te adaptezi schimbărilor permanente din industria muzicală.

Mastering The Music Business aduce laolaltă personalităţi din domeniul muzical românesc şi internaţional, de la producători, compozitori, artişti, specialişti în drept de proprietate intelectuală, până la specialişti în online, marketing şi branding muzical.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here