Pro TV va difuza serialul „The Blacklist“

Ce se întâmplă atunci când un geniu, care se află de 20 de ani în topul celor mai căutați 10 criminali pe lista tuturor agențiilor guvernamentale din Statele Unite ale Americii, se predă autorităților exact în prima zi de muncă a uneia dintre cele mai tinere și profesioniste agente FBI, solicitând să vorbească numai cu ea? Să fie coincidență sau un plan bine pus la cale?

The Blacklist pro tv februarie

Pe 17 februarie, de la ora 23.00, Serialul PRO îi aduce în prim plan pe Raymond “Red” Reddington și pe Elizabeth Keen, în serialul care ține o întreagă lume cu sufletul la gură: Lista neagră (The Blacklist)!

PRO TV aduce în casele tuturor românilor primul sezon al serialului care va vorbi despre cele mai interesante crime, realizate de criminali pe care îi va desconspira chiar personajul principal, Red, cu ajutorul lui Liz.

Lista neagră (The Blacklist) este unul dintre serialele care este, în momentul de față, urmărit de telespectatori din întreaga lume și apreciat de criticii de specialitate. Serialul a fost nominalizat la Golden Globes și a fost premiat la Primetime Emmy Awards în anul 2014.

Începând de pe 17 februarie, de luni până joi, imediat după Știrile Nopții, Serialul PRO le va aduce românilor povești plini de intrigă, soluționări imprevizibile de cazuri și suspans, toate într-o colaborare neașteptată între FBI și unul dintre cei mai căutați criminali din SUA.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here