CRBL a rămas fără lumină în studio: le-a dat fanilor singura veioză pe care o avea

CRBL, Adda și Raku au venit, miercuri 26 martie, în studioul Radio 21, la PatruLA 21 cu Craioveanu, Dinculescu, DJ Andi și Orlando pentru o super-cântare live „Ușor, ușor”.

Crbl, Adda si Raku - Radio 21Luni (31 martie) va fi lansat și videoclipul acestei piesei. Deși lansarea nu este publică, ascultătorii Radio 21 vor avea ocazia să fie prezenți la lansarea videoclipului împreună cu băieții de la PatruLA 21, dacă vor câștiga concursul-surpriză pe care îl pun la cale matinalii împreună cu CRBL.

Artistul nu a venit, însă, cu mâna goală: CRBL a adus o veioză uriașă, care îi poartă semnătura. „E lumina de la mine de la studio, are foarte multe note muzicale în jurul ei, am semnat-o și vreau s-o ofer ascultătorilor Radio 21. Am rămas fără lumină în studio, pe bune! Dar nu-i nimic, pot să cânt și pe întuneric!”, a spus, râzând, CRBL.

Veioza care poartă autograful lui CRBL va fi amplasată în Apartamentul 21 și va intra în posesia norocosului ascultător care va câștiga apartamentul pus la bătaie de Radio 21, în data de 14 aprilie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here