CRBL are peste 100 de perechi de pantofi sport

CRBL și Elena sunt la cuțite sâmbătă și duminică, de la 12:00, la Antena Stars, atunci când cei doi se întrec într-ale gătitului în bucătăria lui Nicolai Tand de la „Star Chef”.

crbl elena star chef antena stars

Elena va povesti că soțul ei are peste 100 de perechi de pantofi sport, iar CRBL va recunoaște că a adunat atât de multe tocmai pentru că în copilărie nu a avut. Cea mai scumpă pereche, în valoare de 400 de euro, a fost primită cadou de la soția lui.

Cântărețul este renumit și pentru colecția de șepci pe care o are, de aproape 100 de exemplare, iar mai nou a făcut o pasiune pentru jucăriile kendama, așa că are acasă aproape 30.

Ceea ce poate încă nu știu telespectatorii este că CRBL nu mai vrea să poarte șapcă, s-a săturat de acest look, așa că unele dintre ele vor fi vândute în scop caritabil.

Amuzați, atât CRBL, cât și Elena își vor aminti cum a decurs prima lor întâlnire, dar și cum a fost momentul în care el i-a cunoscut părinții și cât de emoționat a fost. „În timp, s-au convins că dincolo de aceste tatuaje există un tătic, un soț, un familist”, declară artistul.

Uniți, în primul rând, de pasiunea pentru dans, CRBL și Elena formează de ani buni un cuplu solid. Ea dezvăluie că, oricât ar părea de greu de crezut, soțul este o persoană romantică și spune că „pe CRBL îl știe toată țara. Pe Edi îl știu doar eu”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here