joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRIInna a încheiat o nouă serie de concerte de succes în Mexic

Inna a încheiat o nouă serie de concerte de succes în Mexic

Inna a susţinut trei concerte sold out în Zacatecas, Hermosillo şi Culiacan, în faţa a peste 40.000 de fani, oameni veniţi special să o vadă pe Inna cântând.

INNA

„Ca de fiecare dată, publicul din Mexic m-a primit cu bucurie, dragoste, energie, m-am bucurat de fiecare moment petrecut în această ţară minunată. Sunt recunoscătoare pentru iubirea lor şi sper să nu îi dezamăgesc niciodată”, a declarat Inna.

Cu o seară înainte de Inna, a susţinut concert în Zacatecas şi J Balvin, în faţa a 25.000 de oameni. Pentru Inna au venit seara următoare 35.000 de fani. Pe aceeaşi scenă, au mai urcat 50 Cent şi Paul Oakenfold.

Pe 15 octombrie, Inna va lansa cel de-al patrulea album „INNA”, cu piese înregistrate în Anglia, Spania, Los Angeles, România, cu songwriteri şi producători de top din întreaga lume, precum Eric Turner, Breyan Isaac, dar şi Marcel Botezan şi Sebastian Barac, autorii hiturilor care au consacrat-o pe artistă.

 

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.