CRBL, declaraţie emoţionantă de la venirea pe lume a Alesiei

Pe CRBL şi Connect-R, doi dintre cei mai în vogă artişti ai momentului şi colegi în juriul „România dansează“, show ce începe duminică 9 martie, de la 20.30, la Antena 1, îi leagă şi o frumoasă prietenie în viaţa de zi cu zi.

CRBLSe aflau chiar la audiţiile „România dansează“ când Connect-R a primit un SMS de la soacra lui că soţia sa urmează să nască, iar CRBL nu a stat pe gânduri şi a fugit alături de Connect-R la materninate. Pe drum, viitorul tătic a primit o mulţime de sfaturi preţioase: „După naştere, soţia are mereu dreptate, în tot ce spune, nu te enervezi deloc, zici ‘da, da, da!’, închizi uşa… Ceartă-te cu oricine, cu mine, cel mai bine, accept orice, dar nu cu ea!”.

Extrem de emoţionat, CRBL i-a povestit lui Connect-R cum a primit el vestea venirii pe lume a micuţei lui: „Eram la Cluj, nici nu am fost la naşterea Alesiei. Am eu emoţii mai mari ca tine!”. Connect-R a povestit că a avut o presimţire că aşa se vor întâmpla lucrurile: „Eram 100% sigur că o să se întâmple în timpul filmărilor! Cred că înnebuneam dacă nu ajungeam!” .

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here