marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRICRBL, exasperat la filmările „România dansează“: „Urăsc obrăznicia, taci“

CRBL, exasperat la filmările „România dansează“: „Urăsc obrăznicia, taci“

Duminică , 20 aprilie, chiar în prima zi de Paşti, de la 20:30, telespectatorii se vor putea delecta cu ultima etapă a audiţiilor „România Dansează”, înainte de prima semifinală a supershow-ului, pentru care juraţii au început deja pregătirile.

crbl

Aflaţi la filmările pentru una dintre galele România Dansează, unul dintre juraţi a avut parte de un moment … picant. Foarte atent la fiecare detaliu tehnic, CRBL a fost pur şi simplu scos din minţi de atitudinea unui concurent. Pregătise un moment special, din recuzita căruia făceau parte mai multe perechi de ochelari, însă în momentul în care încerca să îi schimbe, s-a încurcat de câteva ori.

CRBL a încercat să îi atragă atenţia că o astfel de greşeală nu e admisă pe scena România Dansează, iar atunci concurentul a luat foc: „De ce nu te pui în locul meu? Crezi că ţie ţi-ar fi ieşit mai bine?”, i-a spus răstit juratului. „O viaţă întreagă am făcut asta!”, i-a replicat nervos CRBL.

Supărat că a dat vina pe orice, mai puţin pe prestaţia lui şi a încercat într-una să vorbească peste el, CRBL a ajuns pur şi simplu la exaperare: „Sfidezi această scenă! Ai întors spatele la noi!”. Şi pentru că nici aşa nu l-a determinat să tacă, juratul i-a strigat: „Urăsc obrăznicia, taci! Incredibil! Ce te-aş bate, vorba lui Dem Rădulescu!”.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.