Irina Loghin, fericită că va fi imitată la „Te cunosc de undeva“

Cătălin Bordea se transformă în Fuego și cântă “Măicuța vrea să mă-nsor”, în duet cu Ana Odagiu, care o va imita pe Irina Loghin, sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

Irina LoghinFuego s-a bucurat la aflarea veștii că va fi personaj la “Te cunosc de undeva!” și va urmări, la rându-i emisiunea. “Eu sunt acum cu doamna Irina (n.n. Irina Loghin) și dânsa aplaudă vestea. Bravo, e frumos că au făcut asta. Atât timp cât astfel de lucruri sunt făcute cu decență și bun simț, nu pot decât să mă bucur. De altfel, eu am fost invitat la una dintre ediții, în juriu, la “Te cunosc de undeva!” și mi-a plăcut foarte mult!”, a declarat artistul.

Ana Odagiu, tânăra cântăreață care o va imita pe Irina Loghin, ne-a mărturisit că este prntru prima oară când îmbracă un costum tradițional și când cântă muzică populară. “Fota, veche de o sută de ani, era foarte frumoasă, dar cam grea. Greu mi-a fost și cu acel coc, m-a durut pielea capului trei zile după aceea, dar și cu lentilele de contact pe care a trebuit să le port. În rest, m-am simțit ca o doamnă. Și pentru Bordea a fost o premieră, nu mai cântase niciodată pe o scenă în fața unui public atât de numeros. M-am bucurat că am fost împreună cu Bordea la “Te cunosc de undeva!”. Cred că facem o pereche foarte mișto pe scenă. A fost o nebunie!”, povestește aceasta. Alături de ea, pe parcursul filmărilor, s-a aflat sora ei, Monica Odagiu, la rândul ei cântăreață, care a venit să o susțină.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here